Ca un important jucător pe piaţă de rulouri şi uşi de garaj tip rulou, SIA Termoglass Consulting vine în sprijinul dumneavoastră şi doreşte să vă ajute să creaţi o casă cu toate avantajele ce decurg din utilizarea rulourilor de exterior: siguranţă, confort, aspect, protecţie, izolare termică, izolare fonică, etc..

Datorită lor, realizate din materialele de calitate, rulourile exterioare oferă o protecţie anti-efracţie eficientă. În plus, acestea conferă o ideală izolare termică, permiţându-vă o reducere considerabilă a cheltuielilor pentru încălzire în timpul iernii. Pe timp de vară, atunci când soarele străluceşte, iar temperaturile sunt ridicate, acestea oferă o ambianţă racorosa, plăcută. Cu siguranţă, rulourile comerciaizate de SIA Termoglass Consulting pe care dumneavoastră le veţi cumpăra vor fi o investiţie bună, şi de durată. Datorită aspectului lor estetic rulourile exterioare sunt o soluţie foarte bună pentru case, clădiri de birouri, precum şi pentru clădiri istorice.

Rulourile aplicate sunt proiectate pentru a fi utilizate în clădirile existente. Rulourile aplicate pot fi montate atât pe tâmplăria existentă, cât şi pe pereţii exteriori ai casei. Caseta ruloului exterior aplicat este un element decorativ având o teşitură în unghi de 45 de grade, ce face ca ruloul aplicat să se potrivească perfect arhitecturii clădirii. Rulourile aplicate se pot instala oricând. Ele se prind pe tâmplăria existentă, aplicat pe perete sau în glaf, iar întreţinerea lor se poate face uşor şi rapid.
Rulourile reprezintă unul dintre cele mai eficiente şi sănătoase tehnici de umbrire. Conform studiilor realizate, s-a demonstrat că folosirea rulourilor pe timp de iarnă poate reduce consumul de energie termică cu cca. 10%, iar pe timp de vară poate face un sistem de aer condiţionat să fie inutil.

Principalele beneficii ale rulourilor sunt: umbră, posibilitatea dozării luminii natural, temperatura constantă, împiedică încălzirea excesivă a locuinţei în zilele toride de vară şi previne pierderea de căldură pe timpul iernii, asigură izolarea fonică atât de necesară relaxării şi odihnei, protecţie suplimentară împotriva tentativelor de pătrundere prin efracţie.

Rulourile pot să fie dotate cu plasă de insecte, în acest caz în caseta covorului de lamele se introduce un rulou cu plasă de insecte.
Din punct de vedere al actionarii, rulourile de exterior se pot controla manual, prin panglică, şnur, manivelă, sau electric prin intermediul unui buton de comandă sau cu ajutorul unei telecomenzi.

Rulourile suprapuse pe tâmplărie se montează împreună cu tâmplăria. Avantajul acestui sistem îl reprezintă posibilitatea măscării complete a casetei covorului de lamele. Rulourile reprezintă unul dintre cele mai eficiente şi sănătoase moduri de a umbri o încăpere. Conform studiilor realizate, s-a demonstrat că folosirea rulourilor pe timp de iarnă poate reduce consumul de energie termică cu cca. 10%, iar pe timp de vara rulourile pot face un sistem de aer condiţionat să fie inutil.

Principalele beneficii ale rulourilor suprapuse sunt: umbră, posibilitatea dozării luminii natural, temperatura constantă, împiedică încălzirea excesivă a locuinţei în zilele toride de vară şi previne pierderea de căldură pe timpul iernii, asigura izolarea fonică atât de necesară relaxării şi odihnei, protecţie suplimentară împotriva tentativelor de pătrundere nedorite în imobil.

Rulourile pot să fie dotate cu plasă de insecte, în acest caz în caseta covorului de lamele se introduce un rulou cu plasă de insecte.
Din punct de vedere acţionare, rulourile de exterior se pot controla manual, prin panglică, şnur sau manivelă, sau electric prin intermediul unui buton de comandă sau cu ajutorul unei telecomenzi.

Toate elementele rulourilor sunt vopsite electrostatic asigurându-se astfel o stabilitate a culorii foarte bună şi rezistenţă la abraziuni extinse. Aceste tratamente conferă rezistenţă la impactul condiţiilor meteorologice şi ne asigură că rulourile dumneavoastră se vor menţine estetice şi uşor de utilizat, timp de mulţi ani.

Rulourile comercializate de SIA Temoglass Cosulting sunt în conformitate cu Standardele Europene, având Declaraţii de conformitate şi Certificate de calitate, care permit folosirea în industria construcţiilor.